Ekstra service

  • mail
Value added services

Dit image er vigtigt for os

Image er altafgørende – uanset om du har din egen virksomhed i garagen eller står i spidsen for et stort, internationalt firma med flere tusind ansatte. Dit arbejdstøj afspejler, hvem du er – og hvem du repræsenterer. Du er sikkert den bedste på dit område og hvis ikke, er du garanteret godt på vej. Hos Kansas kan vi hjælpe jer på vej ved at give jer muligheden for at give jeres arbejdstøj et unikt look. 

Varmetryk

Varmetryk giver kvalitetsprint med eget præg, flere detaljer og klare farver. Fordelen ved varmetryk er, at det er meget nemt at anvende på arbejdstøj.

Broderi

Broderier direkte på tøjet giver arbejdstøjet et eksklusivt strejf. Broderier er både elegante og holdbare.

Navnebroderi

Navnebroderier er et populært alternativ, når tøj skal mærkes med brugerens navn. Vi broderer normalt navnet lige over brystlommen. Standardhøjden er 10 mm, men du kan vælge en hvilken som helst størrelse. Vælg en af de viste typer, trykte bogstaver eller sammenhængende, i din foretrukne farve. Bogstaverne kan også broderes i store bogstaver eller i en bue over maks. fire linjer.

Navnetryk

Med navnetrykmetoden er det nemt at mærke arbejdstøjet med personnavne. Navnet placeres som regel over brystlommen og i en maks. bredde på 10 cm. Vælg mellem forskellige typer i de mest almindelige farver.

Indgraverede navneskilte

Vi tilbyder også indgraverede skilte med personnavne eller firmalogoer i plast, sølv eller messing. Vælg mellem oval eller rektangulær, trykt eller sammenhængende. Hvide plastskilte kan have blå, rød, sort eller grøn tekst og messing eller sølv med sort tekst. Vi tilbyder maks. to linjer tekst.

Ekstra funktionalitet og sikkerhed

Med egen systue i Borås har vi mulighed for at tilpasse produkterne meget specifikke behov. Kræver bukserne en ekstra forstærkning? Eller skal der påsyes en ekstra lomme? Skal der flere reflekser på jakken? Eller skal den mørke kedeldragt gøres synlig ved losserampen? Vi har prøvet det meste, så vi kan næppe overraskes over endnu en forespørgsel.

Man-pack

Vil I spare jer besværet med at fordele det nye arbejdstøj blandt medarbejderne, kan vi personpakke tøjet i pakker mærket med navn eller nr.