Fødevareindustri

  • mail

Denne kollektion er specielt udviklet til at imødekomme de barske udfordringer i fødevareindustrien. Arbejdstøjet er lavet af lette, men slidstærke materialer med høj komfort. Den perfekte løsning til varme omgivelser, hvor hygiejne er afgørende. Hele kollektionen er udviklet efter HACCP principperne og har fremragende vaskeegenskaber til industrivask ved høje temperaturer.


• Perfekt for omgivelser, hvor hygiejnekravene er afgørende.
• Høj komfort og lette materialer.
• Testet til industrivask ISO 15797.
• OEKO-TEX®-certificeret.
• Tilpasset HACCP-principperne.
• Størrelser fra 2XS-4XL.

Se vores kollektion til food industri her


HVAD INDEBÆRER HACCP?

 

HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) er en standardiseret arbejdsmetode, som beskriver hvordan man systematisk kortlægger, bedømmer og kontrollerer risici i levnedsmiddelproduktionen. Formålet er, at fødevarer skal være sikre for forbrugerne.

Indenfor EU stilles der krav om, at virksomheder, som håndterer fødevarer, skal arbejde efter HACCP principperne.

Det indebærer bl.a. at arbejdstøjet ikke må have udvendige åbninger som lommer oven over taljen og at lommer nedenfor taljen skal være tillukkede.Knapper skal være af metal og være forsvarligt fastgjort, som trykknapper.