Workwear for Real

  • mail
Core Values and Vision Crafts motion

Kansas arbejdstøj er ligesom dig.

Effektivt, funktionelt og gør sit arbejde godt. Vi sikrer dagligt, at tømrere, lastbilchauffører, fabriksarbejdere, murere, svejsere, vejarbejdere, entreprenører og alle andre, der bruger vores tøj, kan gøre sit arbejde godt. 

Vi ved godt, at et par bukser eller en arbejdsjakke ikke revolutionerer verden eller din arbejdsplads, men vi ved, at dem, der bruger vores tøj og føler sig godt tilpas i det, gør en stor forskel.

Så brug det, slid på det, og gør det møgbeskidt.

Og ikke mindst – føl dig godt tilpas. For det er præcis derfor, vi har skabt det.

Bedre komfort, bedre performance 

Du stiler efter at øge din effektivitet og præcision, og det samme gør vi. Dit Kansas arbejdstøj skal hjælpe dig med at nå dine mål ved at beskytte dig og give dig komfort i alle arbejdssituationer. Vores erfaring og knowhow sætter os i stand til at designe arbejdstøj i uforlignelig kvalitet, som forbedrer din effektivitet gennem hele dit arbejde.

Core Values and Vision

Kerneværdier

INNOVATION. Vi har altid ligget forrest inden for innovative løsninger til arbejdstøj. Vi sammensætter materialer, teknologier og design for at udvikle det helt rigtige arbejdstøj.

PASSION. Vi har aldrig nøjes med det næstbedste, og vi kan ikke fordrage kompromiser. 

AUTENTICITET. Vi prøver ikke at være andet end realistiske. Vi er stolte af og tror på, at vi er det foretrukne valg for professionelle håndværkere.

KUNDEFOKUS. Vi har konstant kontakt til vores kunder, og vi designer det arbejdstøj, som opfylder deres ønsker og behov.

Hos Kansas ved vi, hvor vi er på vej hen – og hvordan vi kommer dertil.